top of page

ЗА НАС

КОИ СА ОСНОВАТЕЛИТЕ НА CG FILMS - БЪЛГАРИЯ?

МАРК И ЦЕЦИ ХАРПЪР

Пътешественици от реалния живот"

Цеци Демиркова-Харпър е родена в град Велико Търново и основава неправителствената организация „Промяна в поколението“ през 1995 г. с единствената цел да дарява децата на България с надежда за едно по-светло бъдеще. През последните 4 години заедно със своя екип тя е спонсорирала изграждането на 12 детски площадки на места, в които нуждата от надежда е особено силна. Нейната организация служи на около 1000 деца в 35 различни общности из страната, подпомагайки тяхното образование и оказвайки им практическа помощ посредством хранителни продукти, учебни пособия, празнични подаръци, летни лагери и детски програми, които възраждат надеждата и стимулират вярата им. Цеци е международен говорител и автор на 6 книги. 

 

Марк Харпър се занимава с филмова продукция и реклама повече от 26 години. Той съдейства на Ревълейшън Мидия, главният продуцент на „Пъте-шественикът“, при разпространението на филма по кина и телевизионни станции из целия свят, като към днешна дата прочутата християнска алегория е преведена на 32 езика и е излъчена в 200 страни. 

 

Заедно Цеци и Марк основават Старфиш Сторис (Starfish Stories, INC.) с основен приоритет – създаване на филми, които сближават семейства.

НАШИЯТ ЕКИП & КЛЮЧОВИ ЛИДЕРИ 

Kликнете върху снимките, за да ги видите в уголемен размер

bottom of page