top of page

КОИ СА ХОРАТА СВЪРЗАНИ С ФИЛМА "ПЪТЕШЕСТВЕНИКЪТ"?

ЗА НАС

"Пътешественици от реалния живот"

МАРК И ЦЕЦИ ХАРПЪР

Цеци Демиркова-Харпър е родена в град Велико Търново и основава неправителствената организация „Промяна в поколението“ през 1995 г. с единствената цел да дарява децата на България с надежда за едно по-светло бъдеще. През последните 3 години заедно със своя екип тя е спонсорирала изграждането на 7 детски площадки на места, в които нуждата от надежда е особено силна. Нейната организация служи на около 1000 деца в 20 различни общности из страната, подпомагайки тяхното образование и оказвайки им практическа помощ посредством хранителни продукти, учебни пособия, празнични подаръци, летни лагери и детски програми, които възраждат надеждата и стимулират вярата им. Цеци е международаен говорител и автор на 5 книги. 

 

Марк Харпър се занимава с филмова продукция и реклама повече от 25 години. Той съдейства на Ревълейшън Мидия, главният продуцент на „Пъте-шественикът“, при разпространението на филма по кина и телевизионни станции из целия свят, като към днешна дата прочутата християнска алегория е преведена на 30 езика и е излъчена в 200 страни. 

 

Заедно Цеци и Марк основават Старфиш Сторис (Starfish Stories, INC.) с основен приоритет – създаване на филми, които сближават семейства.

ПЕТЪР БАЙКОВ

Петър Байков е български филмов и театрален актьор. Занимава се предимно с дублаж на филми, сериали и реклами. Носител е на световно отличие в дублажа заради уникалното си умение да озвучава сам цели филми с над 40 различни мъжки и женски роли на български, английски, руски и френски език.

Петър Байков е известен с озвучаването на следните филми от английски на български:


„Красавицата и Звяра“ (2017), „Мери Попинз се завръ-ща“ (2018), „Игра на Тронове“ (2019), „Господарка на Злото“ (2014), „Господарка на Злото 2(2019).

bottom of page