top of page
PilgrimsProgressFIlm_edited.png

Класическото произведение на Джон Бъниан, написано през 1678 година „Пътешественикът - от този свят до онзи“ е една от най-популярните истории на всички времена. Това е впечатляващ разказ за един пилигрим, който пътува от Града на Разрушението към Небесния Град, вдъхновен от мистериозна книга. Едно истинско, героично приключение, в което главният герой - Християн се среща с приятели, но и с някои врагове по пътя си и преодолява невероятни препятствия. Новият компютърно анимиран филм кара тази вълнуваща история да оживее по нов начин за съвременното поколение. Една изключителна семейна класика.

Разпространението на филма в България се осъществява чрез БТВ Студиос в сътрудничество със СНЦ „Промяна в Поколението“. Невероятният дублаж на български език, превръща гледането на филма в едно неповторимо изживяване за Българската му публика. 

TPP_Poster_BG_A3_white.jpg
chapter 8a edited_edited.jpg

ПЪТЕШЕСТВЕНИКЪТ

По епичния шедьовър на Джон Бъниан
 

СПЕЦИАЛНИ ПРОЖЕКЦИИ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКЪТ 
В ОТДЕЛНИ ЦЪРКВИ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДАТ ПРОВЕЖДАНИ 
ПРЕЗ ЗИМАТА И ПРОЛЕТТА НА 2024 г.

_edited_edited_edited.jpg
Screen Shot 2021-12-22 at 12.16.59 AM.png
Screen Shot 2021-12-22 at 12.16.10 AM.png
Screen Shot 2021-12-22 at 12.20.21 AM.png
chapter 16 edited-5_edited.jpg
chapter 6e edited_edited.jpg

Клеър Хувър,

изпълнителен директор,

NCMM

Боб Лепин,

водещ на предаването

Family Life Today

„Има причина „ПЪТЕШЕСТВЕНИКЪТ“ да е една от най-продаваните книги на всички времена. Радвам се, че тази въздействаща алегория се представя по нов начин чрез анимираната ѝ версия - начин, който ще завладее сърцата, умовете и въображението на цяло едно поколение.“
bottom of page