top of page
kid_phone_edited.jpg
iBible_LOGO_onwhite.png

ВИЗУАЛНА БИБЛИЯ ЗА ЕДИН ВИЗУАЛЕН И СВЪРЗАН СВЯТ

iBIBLE приложението е вече тук!

Време е

да мислим

различно!

Време е за

chalkboard.png

Първата ЦЯЛОСТНА, НАПЪЛНО АНИМИРАНА И ИНТЕРАКТИВНА БИБЛИЯ за деца и тийнейджъри, достъпна под формата на видео епизоди и като мобилно приложение.

ibible_graphic.png
Screenshot 2024-03-17 at 12.47.48 (1).png

На 01. февруари 2024 г. поставихме началото на нещо наистина историческо, което има една-единствена цел -- да предостави:

лесен за използване, практически приложим, високо ефективен,

изключително полезен, бърз комуникативен инструмент

 

който ще ни помогне да изпълним най-важната задача, която Христос ни повери,

а именно -- да създаваме Негови ученици по целия свят. Съвсем скоро iBIBLE приложението ще бъде налично за безплатно изтегляне в държави по цял свят. А България е една от първите такива, които се включват в разпространението му на роден език!

episodes copy.jpg

iBIBLE е повече от просто едно визуално преживяване. Тя пленява сърца, копнеещи за Божията надежда и любов. Нека да творим история заедно! 
8_edited.jpg
3,000
АНИМИРАНИ СТРАНИЦИ

150+
ГЛАВИ

18
ЧАСА, В КОИТО БОЖИЕТО СЛОВО ОЖИВИЯВА НА ЕКРАНА!

1
БИБЛЕЙСКИ РАЗКАЗ
ЗАЩО iBIBLE?
CG FILMS Bulgaria presents:

ЗАЩО iBIBLE?

Когато бъде завършена, iBIBLE ще съдържа цялата библейска история от Битие до Откровение по начин, чрез който се разкрива Божия план за изкупление и обновление на човечеството. Тя ще може да се използва напълно БЕЗПЛАТНО през всяко смарт устройство с възможност за директен превод на който и да е от седемте хиляди говорими езици. 

16_edited.jpg

 КАКВО ЦЕЛИМ С 

 РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА  iBIBLE  В   БЪЛГАРИЯ? 

 • Екипиране на вярващите за делото на служението

 • Снабдяване с практически инструмент

 • Помощ при евангелизиране

 • Насърчаване към лично споделяне на Благата вест

 • Вдъхновение за достигане на недостигнатите
   

Основната ни цел ще бъде да послужим на онези триста църкви, с които си партнирахме при разпространението на филма „Пътешественикът“ през 2022 г., за да достигнем първо хората в техните общности. Ще им предоставим 100 000 iBIBLE стикери (с QR кодове), които те да раздават като своеобразна покана за великденските служби в своите църкви. По този начин се надяваме да насърчим свалянето на мобилното приложение, от една страна, и интеракцията с Библията - от друга. За поръчки натиснете  ТУК.

ВСЕКИ МЕСЕЦ ЩЕ ПУБЛИКУВАМЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РЕСУРСИ, ИДЕИ И МАРКЕТИНГОВИ МАТЕРИАЛИ. НАСЪРЧАВАМЕ ВИ ДА ПОСЕЩАВАТЕ САЙТА НИ ЕЖЕСЕДМИЧНО.

chalkboard.png
chalkboard.png

Какво отличава iBIBLE от останалите анимирани Библейски истории?

За разлика от традиционните истории, представящи различни библейски случки и събития, iBIBLE използва над 90% от самите Свещени писания, като проследява цялостното библейско повествование, страница по страница, и не съдържа допълнителни диалози, герои или истории. 

Време е да мислим различно. Време е за iBIBLE_edited.jpg
ibibgle_ban.jpg

НОВ КЪСОМЕТРАЖЕН АНИМИРАН ФИЛМ

 

 

ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ ЗА ИСУС

 

През септември 2023 г. създателите на iBIBLE - Revelation Media излъчиха един специален епизод, озаглавен „Истинската история за Исус“. Основната концепция, залегнала при създаването на този кратък евангелизационен анимационен филм, е да представи Божия план за спасение и изкупление на човечеството, както и ролята на Исус Христос в този план, използвайки над 300 библейски пасажи за тази цел. Всеки, който изгледа „Истинската история за Исус“, ще осъзнае по разбираем и достъпен начин защо Исус Христос е Бог и как Той може да стане личен Спасител за онзи, който Го призове.    .

ПРЕЗ ПЪРВИТЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОТ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ТОЗИ 9-МИНУТЕН АНИМИРАН ФИЛМ НА АНГЛИЙСКИ, САЙТЪТ БЕШЕ ПОСЕТЕН ОТ НАД ЕДИН МИЛИОН ДУШИ, КАТО НАД 50 000 ОТ ТЯХ ОТБЕЛЯЗАХА, ЧЕ СА ВЗЕЛИ РЕШЕНИЕ ДА СЛЕДВАТ ИСУС, СЛЕД КАТО СА ИЗГЛЕДАЛИ ФИЛМА.

ВЕЧЕ РАЗПОЛАГАМЕ С „ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ ЗА ИСУС“ И НА БЪЛГАРСКИ!

Целите на филма „Истинската история за Исус“ са да:
 

 1. Доведе хора до взаимоотношение с Христос

 2. Насърчи използването на iBIBLE при взаимодействие с Библията

 3. Упъти новите вярващи как да следват Исус

ВЗЕМЕТЕ УЧАСТИЕ:
 

 • Facebook
 • Instagram
Screenshot 2024-01-30 at 09.45 copy.jpg

P. Грегъри  Декър

ДИРЕКТОР НА МЕЖДУНАРОДНОТО СЛУЖЕНИЕ ЗА ПРЕВОД SIL INTERNATIONAL

"SIL International имаше честта да прегледа съдържанието на книгата Битие, поместено в iBIBLE.
SIL с удоволствие присъжда на iBIBLE своето официално одобрение и сертифицира "iBIBLE Битие" като автентичен превод на библейското повествование".
bottom of page