top of page
kid_phone_edited.jpg
iBible_LOGO_onwhite.png

ВИЗУАЛНА БИБЛИЯ ЗА ЕДИН ВИЗУАЛЕН И СВЪРЗАН СВЯТ

ОЧАКВАЙТЕ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА НА 2024 г. >>

Време е

да мислим

различно!

Време е за

chalkboard.png

Първата ИЗЦЯЛО АНИМИРАНА, ИНТЕРАКТИВНА БИБЛИЯ за деца и тийнейджъри под формата на видео епизоди, както и като мобилно приложение.

ibible_graphic.png

Даваме началото на нещо историческо, за да подпомогнем изпълнението на Великото поръчение в България! Нова кампания за анимирана и интерактивна Библия, безплатна в държави по цял свят, от които България е една от първите, включващи се в разпространението на проекта!
 

Всяко видео е придружено от интерактивни ресурси за деца, родители и учители. Първите 42 видеа, дублирани и озвучени на български, ще са на разположение за безплатно ползване през пролетта на 2024 г.

episodes copy.jpg

iBIBLE е повече от едно визуално преживяване. Тя докосва сърца, копнеещи за Божията надежда и любов. Нека да творим история заедно! 
8_edited.jpg
3,000
АНИМИРАНИ СТРАНИЦИ

150+
ГЛАВИ

18
ЧАСА, В КОИТО БОЖИЕТО СЛОВО ОЖИВИЯВА НА ЕКРАНА!

1
БИБЛЕЙСКИ РАЗКАЗ
ЗАЩО iBIBLE?
CG FILMS Bulgaria presents:

ЗАЩО iBIBLE?

Когато бъде завършена, iBIBLE ще включва цялата библейска история от Битие до Откровение по начин, който разкрива Божия план да изкупи и възстанови човечеството. Тя ще бъде предоставяна БЕЗПЛАТНО за превод на всичките над седем хиляди езика по света и ще бъде свободно достъпна за гледане на всеки от над петте милиарда смартфони по света.

16_edited.jpg

 КАКВА Е ЦЕЛТА НИ ПРИ 

 РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА  iBIBLE  В   БЪЛГАРИЯ? 

Главната ни цел ще бъде да послужим на тристата църкви, с които си партнирахме за разпространението на филма „Пътешественикът“ през 2022 г., за да достигнем до семействата в техните общности. Ще им предоставим 150 000 iBIBLE стикери (QR код), които те да разпространят в своите общности с покана за великденските служби в своите църкви и с които да насърчат изтеглянето на мобилното ни приложение за интеракция с Библията.

ВСЕКИ МЕСЕЦ ЩЕ ПРЕДОСТАВЯМЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ НА ТАЗИ СТРАНИЦА С РЕСУРСИ, ИДЕИ И МАРКЕТИНГОВИ МАТЕРИАЛИ.

Време е да мислим различно. Време е за iBIBLE_edited.jpg
chalkboard.png

Какво отличава iBIBLE от останалите анимирани истории от Библията?

За разлика от традиционните истории, основаващи се на Библията, iBIBLE използва над 90% от самите библейски Писания и не съдържа допълнителни диалози, герои или истории. Когато бъдат завършени, всички глави ще бъдат достъпни безплатно за превод на всеки от над седемте хиляди езика по света.

ibibgle_ban.jpg

НОВ КЪСОМЕТРАЖЕН АНИМИРАН ФИЛМ

 

 

ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ ЗА ИСУС

 

През септември 2023 Revelation Media излъчиха специален епизод на iBIBLE, озаглавен „Истинската история за Исус“. Сценарият за епизода включва препратки към 300 стиха от Библията от Битие до Откровение, които разкриват личността на Исус от Сътворението на света до Неговото Второ пришествие, давайки насоки на човек как той може да бъде спасен.

ПРЕЗ ПЪРВИТЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОТ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА ТОЗИ 9-МИНУТЕН АНИМИРАН ФИЛМ НА АНГЛИЙСКИ, САЙТЪТ БЕШЕ ПОСЕТЕН ОТ НАД ЕДИН МИЛИОН ДУШИ, КАТО НАД 50 000 ОТ ТЯХ БЯХА ОТБЕЛЯЗАЛИ, ЧЕ СА ВЗЕЛИ РЕШЕНИЕ ДА СЛЕДВАТ ИСУС.

СЕГА НИЕ ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ГЛЕДАМЕ И СПОДЕЛИМ „ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ ЗА ИСУС“ НА БЪЛГАРСКИ С ВАС!

Целите на филма „Истинската история за Исус“ са да:
 

  1. Доведе хора до взаимоотношение с Христос

  2. Насърчи използването на iBIBLE за взаимодействие с Библията

  3. Упъти новите вярващи как да следват Исус

ВЗЕМЕТЕ УЧАСТИЕ:
 

  • Facebook
  • Instagram
Screenshot 2024-01-30 at 09.45 copy.jpg

Пол  Ешълман

ОСНОВАТЕЛ И РЕЖИСЬОР

НА ПРОЕКТА ФИЛМЪТ ИСУС

„Впечатлен съм от големите възможмосности пред новия анимиран библейски сериал iBIBLE, който се разработва от RevelationMedia. Особено съм заинтригуван от анимациите, които те ще създадат за общностите в света, които не са бели и не живеят на Запад. Създаването на материали за изучаване на Библията за общностите по света, които не живеят на Запад и за домашните църкви, които се създават в глобален мащаб, трябва да бъде приоритет на Църквата в глобален мащаб.“
bottom of page