top of page

ЛИЦЕНЗ ЗА ИЗЛЪЧВАНЕ НА ФИЛМА "ЦИРК ПЕПЕРУДА" НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО

Каним Ви да прочетете внимателно посочените в настоящия лиценз условия, което следва да удостоверите със своя подпис (в електронен вариант). Веднага след това автоматично ще бъдете препратени към страницата, от която "Цирк Пеперуда" може да се гледа онлайн. 

Строго се забранява споделянето, свалянето, разпространението или каквото и да е манипулиране на филма. Благодарим Ви!

СНЦ „Промяна в поколението“ в партньорство с Peace Tree Productions, Атланта, Джорджия, САЩ и Starfish Stories, INC., Тулса, Оклахома, САЩ, се радва за възможността да Ви предостави настоящия лиценз за излъчване на филма "Цирк Пеперуда", предназначен да бъде прожектиран в основни и средни училища на територията на Р. България, които са потвърдили своето участие в разработената от СНЦ "Промяна в поколението" пилотна програма "СКОК: Спри Културата на Обиди и Конфликти." 

 

Искрено се надяваме както учениците, така и учителите от Вашето училище да се насладят на представената във филма история за трансформация и надежда, която вдъхновява и малки, и големи да дръзнат да открият смисъла, да прозрат красотата в хората и да проникнат отвъд невъзможното.

 

УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ВАЖИ ЛИЦЕНЗА: 

Настоящият лиценз дава право на Вашето училище/клас да провежда безплатни излъчвания на "Цирк Пеперуда" в периода от 6-ти февруари до 31-ви декември 2023 г. или през времето, докато трае пилотната версия на програма СКОК при следните условия:

 

  • Училището Ви е заявило своето съгласие за участие в пилотната версия на програма СКОК, което следва да бъде официално удостоверено;

  • Прожекциите се осъществяват от Ваш персонал / служители, при което НЯМАТЕ право да преотдавате достъпа до филма на други организации / институции или индивидуални лица;

  • Прожекциите се извършват на мястото, в училищна зала или класна стая, където ще се провежда пилотната програма;

  • НЯМАТЕ право да събирате такса за прожекциите;

  • НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА да променяте и/или редактирате филма под каквато и да е форма, нито да го размножавате или да го използвате за излъчване по телевизия или Интернет по какъвто и да е начин.

 

Прожекции на филма с такса за вход представляват нарушение на авторски права и са незаконни. 

Настоящият лиценз следва да се съхранява в архив в случай, че бъдат повдигнати каквито и да било претенции за авторски права от трети страни. 

Файла с филма или линка към него следва да бъдат съхранявани под строг надзор. Допълнителни копия от него няма да бъдат предоставени безвъзмездно. 

 

​В случай на допълнителни въпроси във връзка с този лиценз или с филма, се обръщайте към: cgfilmsbg@gmail.com


Молим да впишете следната информация, която ще удостовери Вашето съгласие:

Ще получите линк към филма, веднага щом заявите своето съгласие с изложените в настоящия лиценз условия. НЕ ПРЕПРАЩАЙТЕ ТОЗИ ЛИНК НА НИКОГО! Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас: cgfilmsbg@gmail.com

bottom of page