top of page

Отговори на ЧЗВ (Често задавани въпроси)

 

При компютърно устройство със софтуер мин. Windows 7 - браузър: Google Chrome, Firefox. Opera. Може да се използва и Microsoft Edgе, но само с по-нови версии. Не може да се използват Internet Explorer and SMART TV браузъри.

 

При MAC компютърно устройство с Intel-базиран софтуер мин. macOS 10.12+ - браузър: Chromebooks – Recent Chromebooks

 

При устройство с Android софтуер мин. Android 6.0 - браузър: Chrome или най-новата версия на браузър. По-стари версии не могат да се използват. 

 

При iPhone/iPad – браузър: Safari за iOS 11.2 или по-нова версия. “Screen Mirroring” трябва да бъде изключено, за да тръгне видеото. Не можете да използвате адаптер Lightning към HDMI, включен в устройството. 

 

Други устройства за прожектиране - Screen mirroring, FireStick или други устройства за прожектиране не се поддържат засега. Някои са успявали да пуснат филма чрез Airplay/Chromecast към Firestick, като инсталират приложения Airplay или Chromecast от магазина за приложения на устройството си.

 

Тук можете да проверите, дали браузърът ви е с актуална версия: http://www.whatismybrowser.com.

 

Допълнителни съвети за отстраняване на проблеми: изчистете кеша от браузъра си и го отворете наново. Ако използвате блокировка на изскачащи прозорци, може да се наложи да разрешите изскачащите прозорци, за да може да се възпроизведе видеото.

ДРУГИ РEСУРСИ


ОНЛАЙН МАГАЗИН

Книга "Пътешественикът" (от филма/за деца)

Наръчник "16-те свята" (pdf) - (най-главните истории 

от филма)

Книга и наръчник "Мотивирани от невъзможното" от

Цеци Демиркова - Харпър

3Knigi.png
bottom of page