top of page
Ceitci Demirkova

Създаването на времеви линии в книгите с истории на iBIBLE

Ако притежавате една от красиво илюстрираните книги с истории на iBIBLE на RevelationMedia, вероятно сте виждали времевите линии, включени в края на всяка от тях. Времевата линия ви помага да визуализирате по-голямата картина на Писанието и улеснява запомнянето на важни събития от Библията!


Ето стъпките по създаването на една времева линия:


Първо, ние намираме основните събития в библейския разказ, които се случват в главите на книгата. Изброяваме ги по ред и ги изпращаме на екипа по анимацията.



След това нашите художници създават груба чернова. Тя поставя събитията в хронологичен ред със съответните скици.



След това те създават черно-бяла скица на времевата линия въз основа на библейските събития, показвайки как всяко събитие се придвижва към следващото (вижте червената линия на изображението по-долу).


След това времевата линия се оцветява от художниците на iBIBLE и се поставя в книгата с истории, предоставяйки визуална карта на събитията от Библията.

Накрая поставяме завършената картина в самата книга с истории и обозначаваме всяко събитие с номер, който съответства на кратко описание в долната част на страницата. Времевите линии са чудесен начин да усвоите големия разказ на Писанието и да обобщите това, което току-що сте прочели в книгата с истории.



Последни публикации

Виж всички

Comentários


IMG_4144.JPG
iBible_LOGO_onwhite.png

ВИЗУАЛНА БИБЛИЯ ЗАД КАДЪР

bottom of page