top of page
  • CGFilms

Тълкувател на сънища


Чудили ли сте се някога какво се случва, за да се стигне от празната страница до красивото черно-бяло произведение на изкуството, което виждате в епизодите на iBIBLE? Режисирането на сцената, действията на героите, движенията, местата на предметите, животните и осветлението трябва да бъдат определени относно един епизод на iBIBLE, преди художниците да създадат детайлните сцени, които виждате. Следващият кратък поглед към предстоящ епизод на iBIBLE от книгата „Битие“ е взет от iBIBLE Епизод 32, а библейската препратка е Битие 40.


Кадърът по-долу демонстрира първата концепция на художниците за сцената, в която фараонът се ядосва на своя главен хлебар и виночерпец. Можете да видите текста, написан върху скиците, показващ какви други елементи и движения ще бъдат включени по-късно, за да бъде обогатена и завършена сцената.




Вторият кадър е от съня на виночерпеца, в който се появява лоза с три пръчки. Виночерпецът взима гроздето от лозата и го изтисква в чашата на фараона. Йосиф разтълкува това в полза на виночерпеца, като му казва, че след три дни той ще бъде върнат в дома на фараона. Подобно на първата картинка, тази поредица от сцени изобразява ранни скици на героите и тяхното обкръжение, като същевременно включва писмено описание на това какво още трябва да бъде включено визуално за бъдещи справки.




Третият кадър изобразява хлебаря в съня, който той моли Йосиф да му разтълкува. Тук той е показан да носи кошници с хляб, като над него кръжат птици, готови да кацнат върху него, за да изядат хляба. Можете да видите стрелките, показващи посоката, в която летят птиците. Сънят предсказва наказанието на хлебаря и обесването му от фараона.



По-долу е показан крайният продукт: красиво черно-бяло изображение, показващо как сънят на виночерпеца се сбъдва и той е върнат в дома на фараона. Въпреки че изглежда доста различно от ранните етапи на артистичния процес, всяка стъпка по пътя обогатява и прави завършения епизод на iBIBLE по-добър.




Последни публикации

Виж всички
IMG_4144.JPG
iBible_LOGO_onwhite.png

ВИЗУАЛНА БИБЛИЯ ЗАД КАДЪР

bottom of page