top of page
  • CGFilms

Исус в пелени

Художественият екип на RevelationMedia започна продукцията „Животът на Христос“, която ще разказва историята за земния живот и служението на Исус! Тя ще бъде разработена заедно с епизодите на iBIBLE от Стария завет. В тазседмичния поглед зад кулисите ще видите как овчарите реагират на новината за идването на Христос и новороденото дете, повито в пелени в яслата.




Тази първа сцена изобразява група овчари веднага след като са станали свидетели как ангел Гавраил и небесното множество обявяват, че едно бебе е на път да се роди и че то ще бъде наречено „Христос Господ“ (Лука 2:11).


След това изображение виждаме класическата сцена с яслите и овчарите, които гледат новороденото бебе Исус с голямо благоговение и радост. Въпреки че може да ни се стори незначително, във Витлеем и околностите пелените са били широко използвани за повиване на агнета, преди те да бъдат принесени в жертва. Без съмнение овчарите веднага са разпознали тези пелени.



Този последен кадър показва Исус от по-близък ъгъл, докато овчарите радостно Му се покланят. Този епизод от продукцията „Животът на Христос“ описва как Бог работи със скромни средства, за да достигне до Своя народ.









Последни публикации

Виж всички
IMG_4144.JPG
iBible_LOGO_onwhite.png

ВИЗУАЛНА БИБЛИЯ ЗАД КАДЪР

bottom of page