top of page
  • CGFilms

Срещата на Йосиф и Яков

В погледа зад кулисите тази седмица ще разгледаме друг предварителен епизод от iBIBLE от книгата „Битие“: срещата на Йосиф и Яков (Израил). Този епизод е един от последните в iBIBLE от книгата „Битие“ и е взет от Битие 46. Това ще бъде един от епизодите, които ще бъдат предварително публикувани в приложението в черно-бяло. Те ще съдържат завършената история, саундтрака и гласовете, но все още няма да са минали през оцветяването за завършване на епизодите.


Първото изображение представлява емоционална сцена, след като Йосиф е взел колесницата си, за да се срещне с баща си в земята Гошен, близо до Египет (Битие 46:29). Представете си, че години наред вярвате, че вашият любим син е мъртъв и след това преживявате радостта да го видите отново. Точно това се случва тук.




Следващото изображение показва Йосиф и братята му, които се явяват пред фараона в неговия дворец. Можете да видите колко просторно е това пространство и богато украсените тавани, масивни колони и статуи на определени божества по стените.



По-долу Йосиф се разхожда с баща си, след като фараонът предлага да позволи на него и братята му да се заселят в земята Гошен и да се грижат за част от добитъка му. Вече възрастен, Яков току-що е благословил фараона и е на път да умре, след като най-накрая се е събрал отново със сина си, когото е считал за мъртъв от толкова отдавна.









Последни публикации

Виж всички
IMG_4144.JPG
iBible_LOGO_onwhite.png

ВИЗУАЛНА БИБЛИЯ ЗАД КАДЪР

bottom of page