top of page
Ceitci Demirkova

Видението зад ресурсите на приложението iBIBLE

Години наред чуваме от родители и мисионери по света, че се нуждаят от ресурси, за да учат хората на Библията. RevelationMedia отговаря на тази нужда с iBIBLE. На 5.май 2024 г. пуснахме в употреба в България първата част от iBIBLE, покриваща цялата книга „Битие“. Това е само началото! Ресурсите от 1-ви до 42-ри епизод са налични в приложението сега – всички безплатно.



Видението на RevelationMedia за ресурсите беше просто от самото начало: Да направим изучаването и четенето на Библията просто, забавно и лесно за деца, учители и родители. И така, ние разработихме различни видове ресурси, за да отговорим на тези разнообразни нужди, като всеки ресурс е наличен в текстов формат и с опцията да бъде чут на запис.


Основният приоритет на всеки един ресурс е библейската му точност като част от мисията ни да предоставим безплатни инструменти на всеки, който иска да научи себе си или други на библейските истории! Ето само някои от ресурсите в приложението iBIBLE:


Тестове: Забавно изучаване на Библията, включващо преброен резултат и конфети! От стартирането на приложението до сега тестовете на iBIBLE са направени над 3800 пъти!




Въпроси за дискусия: Те са предназначени да улеснят семействата да прекарват време заедно и в заниманията им с историята на Писанието.


Ръководство за лидери: Ръководствата за лидери са създадени, за да предоставят категорични отговори, които могат да бъдат намерени в Библията и епизодите на iBIBLE. В малките групи и класните стаи учениците или групите могат да направят тестове за това колко добре познават историята на Библията.


Божията реакция: Този раздел от ресурсите има за цел да насочи вниманието към Бог в съответното Писание. Ще разберете Неговите насоки, разпоредби, обещания и присъди.


Хронология: iBIBLE разказва историята от Писанието в хронологичен ред. Разбирането в какъв ред са се случили събитията от Библията може да помогне за по-добро разбиране, така че всеки епизод показва последователността, в която конкретното събитие от Писанието се е случило.


Стихове за запаметяване: Всеки епизод (от 1-ви до 42-ри) включва стихове за запаметяване от Библията. Всеки, който запомни всички стихове, ще е запомнил същината на историята от Битие. (Ако направите това, ИЗПРАТЕТЕ НИ ВИДЕО; искаме да ви кажем нещо!)



Последни публикации

Виж всички

Comments


IMG_4144.JPG
iBible_LOGO_onwhite.png

ВИЗУАЛНА БИБЛИЯ ЗАД КАДЪР

bottom of page