top of page

Предложение за първоначлна публикация в социалните медии от ваш личен профил или такъв на вашата църква. Публикации в социалните медии молим да направите като използвате този текст:

Радваме се да поканим вас и вашите семейства на предстоящата премиера на „Пътешественикът“ – съвременен анимационен филм.

За самия филм: Класическото произведение на Джон Бъниан, написано през 1678 година „Пътешественикът - от този свят до онзи“ е една от най-популярните истории на всички времена. Това е впечатляващ разказ за един пилигрим, който пътува от града на разрушението към небесния град, вдъхновен от мистериозна книга. Едно истинско, героично приключение, в което главният герой - Християн се среща с приятели, но и с някои врагове по пътя си и преодолява невероятни препятствия. Новият компютърно анимиран филм кара тази вълнуваща история да оживее по нов начин за съвременното поколение. Една изключителна семейна класика.

 

Тук може да видите трейлъра към филма: http://www.cgfilms.bg

 

Разпространението на филма в България се осъществява чрез БТВ Груп в сътрудничество със СНЦ „Промяна в поколението“ и Байков Студиос. Невероятният дублаж на български език, реализиран от Петър Байков, превръща гледането на филма в едно неповторимо изживяване за българската му публика.  

 

Въпреки че от 8-ми април „Пътешественикът“ ще може да се гледа в кината из цяла България, църквата ни има уникалната възможност да прожектира филма безплатно благодарение на партньорството ни със СНЦ „Промяна в поколението“. Прожекцията/ите ще се състои на … (дата) от …… (час) в сградата на нашата църква, намираща се на ….. (адрес). Не пропускайте тази благоприятна възможност и поканете приятели, роднини, съседи или колеги да гледате „Пътешественикът“ заедно. Споделете трейлъра към филма в социалните мрежи или просто го изпратете като индивидуална покана към всеки, който смятате, че трябва да чуе Добрите Новини.  

-------------------------------

Използвайте тази снимка с публикацията:

PP_IG_BG_2.jpg
bottom of page